Κατασκευαστής: ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΒΟΪΟΥ
Κωδικός Προϊόντος: 200-01054
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
7,09€
Χωρίς ΦΠΑ: 5,72€
  • Κατάσταση: Καινούργιο, Αμεταχείριστο, Σφραγισμένο
  • Συσευασία: 200ml σε μπουκάλι με σπρέι
  • Φυσικό. Χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα.
100% Φυσική Σύνθεση. Εξαιρετικής Ποιότητας.
Συστατικά:Φυσικό παραπροϊόν απο την απόσταξη αιθέριου ελάιου μελισσόχορτου (Melissa Oficcinalis)
Το μελισσόχορτο (Melissa) προέρχεται από το φυτό με την κοινή ονομασία Melissa Officinalis και είναι το γνωστό ελιξίριο της ζωής του αλχημιστή Παράκελσου, χάρη στις μοναδικές του ιδιότητες. Tο ανθόνερο μελισσόχορτου είναι το καθαρό, αποσταγμένο νερό που παράγεται κατά την απόσταξη του αιθέριου ελαίου του μελισσόχορτου.
Το μελισσόχορτο αποτελεί βασικό συστατικό στα περισσότερα ακριβά προϊόντα περιποίησης προσώπου. "Ξυπνάει" το δέρμα και συμβάλει αποφασιστικά στην αναζωογόνηση και στην αποκατάσταση της φυσικής λάμψης της επιδερμίδας.
Χρησιμοποιήστε το ανθόνερο το πρωί, για να αναδείξετε το πρόσωπο σας. Είναι σχεδόν "απαραίτητο" σε περιπτώσεις που έχετε κουραστεί ή ξενυχτήσει το προηγούμενο βράδυ. Αναμείξτε το με ανθόνερο λεβάντας για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

  • Αντικαταθλιπτικό
  • αντισηπτικό
  • ηρεμιστικό
  • υπνωτικό
  • ενάντια στην υψηλή πίεση και την ευερεθιστότητα
  • ηρεμεί το νου και ευεργετεί το καρδιαγγειακό σύστημα

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ

Σαν φαρμακευτικό προϊόν:

  • Σε ψυχολογικό επίπεδο, το μελισσόχορτο τονώνει το νευρικό σύστημα, διώχνει την κατάθλιψη, ηρεμεί τον ταραγμένο νου, διώχνει τον θυμό και μειώνει την υψηλή πίεση. Ψεκάστε το πρόσωπό σας κάθε φορά που νιώθετε τα παραπάνω συναισθήματα.
  • Σε πνευματικό επίπεδο, το μελισσόχορτο βοηθά στον διαλογισμό και στην συγκέντρωση. Ψεκάστε το πρόσωπό σας με το νερό και αφήστε το να απορροφηθεί μόνο του χωρίς να το σκουπίσετε.
  • Κατά της δυσπεψίας και της αναιμίας. Για ενήλικες, ένα κουταλάκι του καφέ με νερό, γάλα ή μέλι, δυο φορές τη μέρα. Για παιδιά, 15 σταγόνες με ζάχαρη μια φορά τη μέρα.
  • Η αντιβακτηριδιακή και αντισταμινική του δράση καθιστά το ανθόνερο μελισσόχορτου άριστη θεραπεία για μολύνσεις και αλλεργίες, όπως, το έκζεμα και οι φλεγμονώδεις παθήσεις των ματιών. Εφαρμόστε τοπικά στην προβληματική περιοχή.
Σαν καλλυντικό προϊόν:

  • Χρησιμοποιήστε το στο δέρμα σαν λοσιόν για να δώσετε ξανά λάμψη στην κουρασμένη επιδερμίδα σας ενώ ταυτόχρονα προσφέρει και εξαιρετική σύσφιξη.
  • Αναμείξτε με ανθόνερο λεβάντας και θα έχετε μια ιδανική και εντελώς φυσική λοσιόν για προβληματικά δέρματα (με ακμή, κοκκινίλες και μαύρα στίγματα).
Στην μαγειρική

  • Το ανθόνερο από μελισσόχορτο συχνά χρησιμοποιείται ως αρωματική ύλη σε παγωτά και αφεψήματα τόσο ζεστά όσο και παγωμένα.
  • Συνδυάζεται με πιάτα φρούτων ή πιάτα με ψάρι

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Τα αιθέρια έλαια και τα παράγωγά τους δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται χωρίς την συμβουλή γιατρού σε περίπτωση:

  • Εγκυμοσύνης και θηλασμού.
  • Σοβαρών νευρικών διαταραχών.
  • Σε βρέφη και παιδιά κάτω των 2 ετών.
  • Κατάποσης. Μόνο ορισμένα αιθέρια έλαια είναι πόσιμα και πρέπει να χρησιμοποιούνται αναμιγμένα με κάποιο ρόφημα ή αφέψημα.
  • Tο μελισσόχορτο, πιστεύεται ότι αναστέλλει την απορρόφηση του φαρμάκου θυροξίνη, το οποίο χορηγείται σε περιπτώσεις υπολειτουργίας του θυρεοειδή αδένα.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή